Com podem estalviar en la factura de llum

 Per estalviar en la factura de llum hem realitzat un estudi en una llar normal de 100m2 sobre el consum de llum i solucions per estalviar.
 Les coses endollades consumeixen perquè tenen un pilot que ens indica l'hora o està preparat per arrencar en qualsevol moment d'un comandament a distància i això es diu energia standby. Molt curiós és que tots els transformadors que s'instal·laven per als halògens amb casquets MR11 tenen un consum baix que és apreciable si ho valorem durant un any i que són 8760 hores. Anem a imaginar que consumeix poc, uns 20w i si no ho desconnectem durant un any el consum serà 26,14 € amb el preu de kw a 0,15 cèntims. A 26,14 € si li apliquem impost d'energia i IVA ens sortirà uns 32,93 aproximadament.
 L'experiment el vam fer amb un mesurador digital de consum instantani (els recomanem que l'instal·lin a casa seva i així podran reduir el consum). El seu preu està al voltant d'uns 30 € Veure Producte. La instal·lació és senzilla però recomanem que ho faci un professional per evitar qualsevol incident que podria ocórrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *